KNLTB Competitie 2020

Beste tennisvrienden, 

"Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar hopen we recht te kunnen doen aan de voor tennissers bekende en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie. Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.

De inschrijving is vanaf nu dan ook geopend!

Zoals gebruikelijk gaat de voorkeur uit naar inschrijvingen per team. Men dient er rekening mee te houden dat de competitie plaatsvindt van week 37 t/m week 43 (exclusief eventuele inhaaldagen). Voor de volledige speeldata, klik hier: Speeldata najaarscompetitie 2020 

Let op: de teamcaptain is verantwoordelijk voor het juiste aantal spelers tijdens iedere speel- en inhaalronde!  In verband met een maximum aantal teaminschrijvingen kan het voorkomen dat er een loting zal plaatsvinden. Indien dit het geval is zal de teamcaptain hiervan op de hoogte worden gesteld. 
Deelname aan de voorjaarscompetitie bedraagt € 85,- of € 95,- per team, afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden. De tennisballen zijn ook dit voorjaar bij de prijs inbegrepen en hoeven dus niet geretourneerd te worden.

Voor het competitieaanbod, klik hier: Competitieaanbod najaarscompetitie 2020 

Inschrijving dient te gebeuren door een mailtje te sturen naar [email protected] met hierin duidelijk aangegeven welke competitiedag, competitiesoort, teamcaptain, overige teamleden inclusief lidnummer en evt. opmerkingen en/of dispensaties 

De inschrijving sluit op vrijdag 26 juni 2020"

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 404 526

Address

Repelweg 2
4759 AJ Noordhoek