Najaarscompetitie

In september gaat de najaarscompetitie 2023 van start.  De inschrijving is voor jullie dan nu ook geopend!   

Zoals gebruikelijk gaat de voorkeur uit naar inschrijvingen per team. Men dient er rekening mee te houden dat de competitie plaatsvindt van week 37 t/m week 41 (exclusief eventuele inhaaldagen).  Voor de volledige speeldata, klik hier: Speeldata competitie 2023   

Let op: de teamcaptain is verantwoordelijk voor het juiste aantal spelers tijdens iedere speel- en inhaalronde!  In verband met een maximum aantal teaminschrijvingen kan het voorkomen dat er een loting zal plaatsvinden. Indien dit het geval is zal de teamcaptain hiervan op de hoogte worden gesteld.    

Deelname aan de voorjaarscompetitie bedraagt tussen de €65,- of €95,- per team, afhankelijk van het aantal speeldagen en thuiswedstrijden. De tennisballen zijn ook dit najaar bij de prijs inbegrepen en hoeven dus niet geretourneerd te worden.   

Voor het competitieaanbod, klik hier: Competitieaanbod competitie 2023  (Regionaal) Competitieaanbod competitie 2023 . (Landelijk) In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld.  Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld.  

Inschrijving dient te gebeuren door een mailtje te sturen naar [email protected] met hierin duidelijk aangegeven welke competitiedag, competitiesoort, teamcaptain, overige teamleden inclusief lidnummer en evt. opmerkingen en/of dispensaties.     

De inschrijving sluit op vrijdag 14 juni 2023. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 404 526

Adres

Repelweg 2
4759 AJ Noordhoek

KVK-nummer

40280902