Najaarscompetitie

In september gaat de Najaarscompetitie 2022 alweer van start. De inschrijving is vanaf nu dan ook geopend! 

 Zoals gebruikelijk gaat de voorkeur uit naar inschrijvingen per team. Men dient er rekening mee te houden dat de competitie plaatsvindt van week 37 t/m week 41 (exclusief eventuele inhaaldagen). Voor de volledige speeldata, klik hier: Speeldata Najaarscompetitie 2022

Voor het competitieaanbod, klik hier: Competitieaanbod Najaarscompetitie 2022

Één van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van competitie voor komend jaar is dat we met ingang van 2022 het aantal speeldagen van de KNLTB Najaarscompetitie aanpassen van 7 naar 5. Deze beslissing hebben ze niet zomaar genomen en heeft een aantal verschillende redenen. Hieronder licht de KNLTB deze redenen verder toe: 

KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2022: VAN 7 NAAR 5 SPEELDAGEN  

In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld. Dit betekent dat als gevolg van de beperkte baancapaciteit 8&9 Tennis in het najaar NIET op vrijdagavond wordt aangeboden.
  

Let op: de teamcaptain is verantwoordelijk voor het juiste aantal spelers tijdens iedere speel- en inhaalronde!  In verband met een maximum aantal teaminschrijvingen kan het voorkomen dat er een loting zal plaatsvinden. Indien dit het geval is zal de teamcaptain hiervan op de hoogte worden gesteld.  

Deelname aan de voorjaarscompetitie bedraagt €65,- of €75,- per team, afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden. De tennisballen zijn ook dit najaar bij de prijs inbegrepen en hoeven dus niet geretourneerd te worden.

Inschrijving dient te gebeuren door een mailtje te sturen naar [email protected] met hierin duidelijk aangegeven welke competitiedag, competitiesoort, teamcaptain, overige teamleden inclusief lidnummer en evt. opmerkingen en/of dispensaties.   

De inschrijving sluit op woensdag 1 juni.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 404 526

Address

Repelweg 2
4759 AJ Noordhoek

KVK-nummer

40280902