Voorjaarscompetitie

 
Beste tennisvrienden,   
 
In april gaat de voorjaarscompetitie 2024 van start. De inschrijving is voor jullie dan nu ook geopend!   
Zoals gebruikelijk gaat de voorkeur uit naar inschrijvingen per team. Men dient er rekening mee te houden dat de competitie plaatsvindt van week 14 t/m week 24 (exclusief eventuele inhaaldagen). Voor de volledige speeldata, klik hier: Speeldata competitie 2024
 
Let op: de teamcaptain is verantwoordelijk voor het juiste aantal spelers tijdens iedere speel- en inhaalronde! In verband met een maximum aantal teaminschrijvingen kan het voorkomen dat er een loting zal plaatsvinden. Indien dit het geval is zal de teamcaptain hiervan op de hoogte worden gesteld.    
 
Deelname aan de voorjaarscompetitie bedraagt tussen de €65,- of €95,- per team, afhankelijk van het aantal speeldagen en thuiswedstrijden. De tennisballen zijn ook dit voorjaar bij de prijs inbegrepen en hoeven dus niet geretourneerd te worden.   
 
Voor het competitieaanbod, klik hier:
 
Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken wordt er tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld. Wat houdt 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?
 
  • Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 31 maart; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 7 april;
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set;
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken;
  • De totale organisatie voor de competitieleider op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren 7 weken.
 
Inschrijving dient te gebeuren door een mailtje te sturen naar [email protected] met hierin duidelijk aangegeven welke competitiedag, competitiesoort, teamcaptain, overige teamleden inclusief lidnummer en evt. opmerkingen en/of dispensaties.
 
De inschrijving sluit op vrijdag 1 januari 2024.  
 
Vriendelijke groeten,
 
Denise Kerstens
VCL TV de Hoop 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 404 526

Adres

Repelweg 2
4759 AJ Noordhoek

KVK-nummer

40280902