Voorjaarscompetitie

In april gaat de voorjaarscompetitie 2022 van start. De KNLTB is de voorbereidingen voor deze competitie dan ook al gestart, in de goede hoop dat we dan weer 'normaal' competitie kunnen spelen.

De inschrijving is vanaf nu dan ook geopend!   

Zoals gebruikelijk gaat de voorkeur uit naar inschrijvingen per team. Men dient er rekening mee te houden dat de competitie plaatsvindt van week 13 t/m week 23 (exclusief eventuele inhaaldagen).

Voor de volledige speeldata, klik hier: Speeldata competitie 2022 

Let op: de teamcaptain is verantwoordelijk voor het juiste aantal spelers tijdens iedere speel- en inhaalronde!  In verband met een maximum aantal teaminschrijvingen kan het voorkomen dat er een loting zal plaatsvinden. Indien dit het geval is zal de teamcaptain hiervan op de hoogte worden gesteld.  

Deelname aan de voorjaarscompetitie bedraagt €85,- of €95,- per team, afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden. De tennisballen zijn ook dit voorjaar bij de prijs inbegrepen en hoeven dus niet geretourneerd te worden. 

Voor het competitieaanbod, klik hier: Competitieaanbod competitie 2022 

Wat betreft de competitie op vrijdagavond is er wel iets veranderd.

Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken zal er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld.  

Wat houdt 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?

  • Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set;
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken.

Inschrijving dient te gebeuren door een mailtje te sturen naar [email protected] met hierin duidelijk aangegeven welke competitiedag, competitiesoort, teamcaptain, overige teamleden inclusief lidnummer en evt. opmerkingen en/of dispensaties.   

De inschrijving sluit op vrijdag 7 januari 2022. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 404 526

Address

Repelweg 2
4759 AJ Noordhoek

KVK-nummer

40280902